Eindelijk…..LED verlichting!

Het is dan eindelijk zover… de huidige verlichting op baanvak 1 (baan 1,2 en 3) en baanvak 2 (baan 4,5 en 6) gaat vervangen worden door duurzame LED-verlichting.
De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd, vanaf 19.00uur zullen de banen weer bespeelbaar zijn.
Hierdoor is de planning voor het gebruik van de banen, overdag als volgt ingedeeld:

– maandag 14 mei; kan er nog volledig gebruik worden gemaakt van alle banen.
– dinsdag 15 mei; werkzaamheden starten met één baanvak (3-banen)
– woensdag 16 mei; werkzaamheden aan één baanvak (3-banen)
– donderdag 17 mei,
zijn door werkzaamheden en competitie, GEEN banen beschikbaar overdag voor de recreatieve tennissers!
vrijdag 18 mei, zijn de afrondende werkzaamheden en de oplevering.

De LED-verlichting is van dezelfde leverancier als die van baan 7.
De planning is dat van 15 mei t/m 18 mei de LED verlichting geplaatst zal worden. De plaatsing van de lampen op beide baanvakken zal 3 dagen in beslag nemen. De werkzaamheden aan het bedieningspaneel zal 2 dagen duren, hierdoor kunnen de werkzaamheden na 5 werkdagen klaar zijn, op vrijdag 18 mei
Er is afgesproken dat de werkzaamheden per baanvak wordt uitgevoerd en dat aan het einde van de dag de verlichting kan branden. Hierdoor hopen we een zo min mogelijke verstoring in het gebruik van de banen te behalen. Desondanks kan het gebeuren dat er minder banen beschikbaar zullen zijn. In dat geval zal de competitie en training “voorrang” krijgen, om te mogen spelen op de dan beschikbare banen. Dit kan leiden tot onbeschikbaarheid voor de overige leden, wij vragen hier begrip voor.

Met de nieuwe kantine en de nieuwe LED-verlichting zijn we weer een stap dichterbij, in onze ambitie, om tot een volledig duurzaam sportpark te komen.

Namens de SESO,
Hans van den Nieuwendijk