Overbos

Baan 1Bij tennisvereniging Overbos staat sfeer, je goed voelen en lekker tennissen voorop. Wij zijn een actieve vereniging, voor jong en oud, waar iedereen kan groeien in zijn spel en prestaties kan leveren op zijn of haar niveau. De vereniging is in 1978 opgericht door een aantal enthousiastelingen en sindsdien uitgegroeid tot een vereniging met ruim 500 leden. Een groot aantal van onze leden is lid vanaf het eerste uur.

Het tennispark ligt op een unieke locatie in Warmond, tussen de bomen en aan de rand van het dorp. In 2012 zijn de 6 gravelbanen vervangen door moderne Pro Bounce all-weather banen. Hierdoor kan er in principe 365 dagen per jaar buiten worden getennist. Mede hierdoor is het aantal leden fors gestegen en is er in 2014 een 7e baan bijgekomen. Verder beschikt Overbos over een gezellig clubhuis, een serre en een terras. Dit terras is in 2014 flink vergroot.

Overbos is er voor jong en ouder. Ook omdat wie de jeugd heeft de toekomst heeft ontwikkelen wij, met name voor deze categorie, steeds meer activiteiten. De sfeer binnen de club is open en informeel. Tennis is belangrijk en leden hebben zeker de sportieve ambities hun beste tennis te laten zien, maar minstens zo belangrijk is de gezelligheid erom heen. Na de wedstrijd even ontspannen napraten onder het genot van een drankje. Nieuwe leden voelen zich dan ook snel thuis en ervaren de saamhorigheid en de gezelligheid als een warme deken.