Technische commissie

Wat doen wij?
De Technische Commissie richt zich op alle tennis technische zaken binnen de vereniging. Denk daarbij aan de afspraken rond de tennislessen, de diverse competities en alle toernooien zoals het Warmond Open, het lente- en herfst toernooi en de clubkampioenschappen. Ook de contacten met de KNLTB lopen voor een groot deel via de TC.
Maak onderstaand nader kennis met de leden van de Technische Commissie en bekijk het evenementenschema.

Leden Technische Commissie

Stuur een e-mail naar tc @ tvoverbos.nl

Voorzitter: Carlos Perez Tel.: 071-8889477
Secretaris: Hans van den Nieuwendijk Tel.: 06-51351130
Penningmeester en rackettrekken: Henk Olthof Tel.: 06-20977545
Competitieleiding: Ineke Westerbeek Tel.: 06-20627308
Mini league (ladder) en website: Ton van den Berg Tel.: 071-5175927
50+ evenementen: Vacature Vragen? Stuur een e-mail naar tc@tvoverbos.nl
Website: Hans van den Nieuwendijk Tel.: 06-51351130
Lid: Dennis Lodewijk Tel.: 06-34181102
Club kampioenschappen: Vacature

Carlos Perez

.
.
.
.
.
.
.
.
.

 

 

Henk Olthof

Sinds mijn pensionering, na een intensief werkzaam leven bij ESTEC, is tennis mijn passie.
Binnen de TC houd ik mij bezig met de financiën en het racket trekken.
Ook draai ik bardiensten. De gezelligheid binnen de club is mijn drijfveer.
De wisselende partners op de vrijdagse racket trek avonden ervaar ik als zeer stimulerend.

 

 

Ineke Westerbeek

Ik ben Ineke Westerbeek en ben sinds 2005 lid van de TC.
Al snel ben ik mee gaan helpen met het organiseren van de senioren competities.
Vanaf 2012 ben ik verantwoordelijk voor de senioren competities van het voorjaar, het najaar en de winter. Sinds 2015 wordt ik hierbij geholpen door Marjolanda Hage en voor de 55+ competitie door Hans van Mameren.
Daarnaast help ik al jaren mee bij de organisatie van het familie en vriendentoernooi.
In het dagelijkse leven werk ik als diëtist in het Arijne Ziekenhuis.

 

Ton van den Berg

Ik houd mij binnen de TC bezig met het up-to-date houden van de website, het versturen van TC nieuwsbrieven en het organiseren van de mini league (ladder). Voor het onderhoud van de website heb ik regelmatig contact met Hans van den Nieuwendijk en Gerrit Leverland. Verder organiseer ik ook het thuisblijver toernooi in de zomer en het snert toernooi in de herfst en help ik mee met de clubkampioenschappen en het Teylingen toernooi als dat bij TV Overbos wordt gehouden.

 

Hans van den Nieuwendijk

Ik mag mij binnen de TC bezig houden met de technische kant (IT en ICT) van onze mooie vereniging. Ik draag inhoudelijk zorg voor de Website, de baanschema’s, de camera’s op het park en de informatiedisplay in de kantine. Ben nog altijd werkzaamheden bij KPN. Ik ben geboren op 24 december 1956. Sinds 8-8-2014 officieel woonachtig in Warmond, samen met Roos van Leeuwen. Ik had het direct naar mijn zin bij de eerste kennismaking op de tennisvereniging. Hier wilde ik lid worden, fijne eerlijke mensen, goed clubgevoel, sportiviteit in alle opzichten! Voel mij er dan ook volledig thuis. Inmiddels heb ik mijn Vereniging Toernooi Leider-schap (VTL) behaald, zodat ik in het vervolg aan het organiseren en begeleiden van de tennistoernooien mijn steentje kan bijdragen. Ik hoop je te ontmoeten tijdens de bardienst of op de tennisbaan. Heb je (technische) vragen schroom niet om ze te stellen, wellicht heb ik een oplossing.

 

Dennis Lodewijk
Dennis LodewijkBinnen de TC help ik waar er handjes nodig zijn. Het kan zomaar zo zijn dat je mij tegen komt tijdens een dag-toernooi die ik organiseer of begeleid. Ik ben lid geworden bij TV Overbos doordat de eerste keer dat ik daar kwam het erg gezellig was. Hier kon ik toen lessen gaan volgen via de reeks van maak kennis met tennis. Daarna ben ik blijven hangen. Toen ik klein was heb ik al wel tennislessen gehad, hierdoor heb ik het weer snel kunnen oppakken.
In het dagelijks leven werk ik als technoloog banketbakker bij Zeelandia. Hier ontwikkel ik nieuwe en bestaande producten voor midden- en industriebakkerijen. Denk hierbij aan de vermindering van E-nummers in producten of een totaal nieuw product op de markt brengen.
Ik hoop je dan ook te ontmoeten tijdens een bardienst of op de baan tijdens een potje tennis.