Familie/vrienden toernooi

Op de 2e of 3e zondag in juni organiseert de TC weer het familie/vrienden toernooi!

Het concept is al enige jaren hetzelfde. Je geeft je op met een team van 4 personen, waarvan tenminste 1 persoon lid moet zijn van T.V. Overbos en 1 persoon introducé. Teams bestaande uit 4 leden van TV Overbos worden op de reservelijst gezet en mogen alleen meedoen als er onvoldoende inschrijvingen zijn.
Er worden per team 3 ronden van 1 uur gespeeld zodat ieder teamlid met elkaar kan spelen. Het gaat vooral om de gezelligheid en om anderen kennis te laten maken met onze vereniging. Het toernooi begint om 11.00 uur (aub een kwartiertje voor aanvang aanwezig zijn) en eindigt rond 17.00 uur.

Voor de lunch wordt gezorgd!

Wacht niet te lang met inschrijven, want er kunnen maximaal 14 teams meedoen. De inschrijving wordt circa 6 weken voor het toernooi, dus rond 1 mei, geopend. De namen van de groepsleden met hun speelsterkte kun je op het inschrijfformulier in het opmerkingenveld schrijven. Vergeet aub de speelsterkte niet want we willen graag leuke wedstrijden proberen te plannen! Het inschrijfgeld (inclusief lunch) bedraagt € 10,00 per team. De inschrijving sluit op 11 juni of eerder als het maximaal aantal teams is bereikt.

Namens de Technische Commissie,

Ineke Westerbeek
Hans van den Nieuwendijk