Nieuwsbrief i.v.m. Coronavirus

28 maart 2020


DE BOZE DROOM HEET CORONA

 
De afgelopen periode zijn we opgeschrikt door Corona. Werd er in het begin nog wat naïef gereageerd, inmiddels is iedereen er wel achter dat het zeer ernstig is. Onbegrijpelijk die hordes mensen
vorig weekend. Het overkomt mij niet, zullen velen gedacht hebben. Maar dat is niet zo. Het kan jou ook overkomen!!
Het treft ook onze club. Niet tennissen, een park op slot en dat terwijl het zulk mooi tennisweer is. Maar laten we ons allemaal aan de regels houden, het is voor je eigen bestwil. We hebben afgelopen week de netten naar beneden gehaald omdat er toch mensen (geen leden) op het park gingen tennissen.
DUS NIET TENNISSEN OP HET PARK. Het belangrijkste is dat we met zijn allen gezond uit de strijd komen en er volgend jaar op terugkijken als was het een boze droom. 
Het is wel belangrijk dat het onderhoud aan de banen doorgaat om te voorkomen dat er mosgroei ontstaat. De onderhoudsploeg is daarvan op de hoogte gebracht.
 
COMPETITIE UITGESTELD.
Uiteraard wordt de competitie uitgesteld en er is op dit moment nog geen duidelijkheid wanneer en hoe de wedstrijden zullen worden gespeeld. Hetzelfde geldt voor de diverse open toernooien.
Ook daar is nog geen duidelijkheid over. Je zou kunnen zeggen dat ons Warmond Open over 4 maanden wellicht zou kunnen doorgaan, maar de vraag is wat de KNLTB met alle programma’s doet.
Alle info en adviezen van de KNLTB zijn te vinden op www.centrecourt.nl.
 
HOUDT CONTACT MET ELKAAR.
Nu het tennis en het jeu de boules zijn weggevallen zijn ook alle sociale contacten opeens verbroken!. Maar laten we elkaar bellen, appen of mailen!! Voor al die vaste clubjes is dit toch mogelijk en het
zorgt voor een stukje afleiding. Want om met onze koning Willem Alexander te spreken: het corona virus kunnen we niet bestrijden, het eenzaamheids virus wel!! Let een beetje op elkaar.
 
LET OP JE CONDITIE
Een van de belangrijkste aandachtspunten is wel: FIT BLIJVEN!!!! Wanneer je wilt trainen en wat je gaat doen, kun je zelf bepalen. Wandelen, hardlopen, fietsen of fitness, het maakt niet uit.
Het is een instrument om de weerstand tegen ziektes te vergroten. Maar realiseer je wel dat een te stevige training tijdelijk je weerstand verlaagt. Dus train niet te zwaar!! Train gedoseerd en zorg voor een
goed herstel én LET GOED OP HYGIËNE EN CONTACTAFSTAND!!
 
VRAGEN? STEL ZE AAN HET BESTUUR.
Het bestuur is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Als er behoefte aan is, zouden we ook een wekelijks vragenuurtje kunnen instellen via een digitaal kanaal. Laat dat dan ons vooral weten.
Maar vanzelfsprekend kun je altijd contact opnemen met het bestuur als je vragen hebt.
 
WE GAAN DIT WINNEN.
Als we ons allemaal aan de regels houden gaan we deze strijd winnen en het bestuur hoopt dat het jou en je familie niet overkomt. Deze crisis haalt ook het beste bij de mens boven. Als je toch ziet hoe creatief
maar ook hoe behulpzaam men is. Ongelooflijk!! Dank aan ALLE vrijwilligers.
Hou vol!!  JULLIE VERDIENEN EEN DIK APPLAUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Het bestuur van tv Overbos

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen