Keezbord-toernooi op 15 november

Uitgelicht

Op vrijdag 15 november vanaf 20.00 uur zal er weer een Keezbord-toernooi worden georganiseerd door Coby Pont in samenwerking met Marijke van den Bos.
Wil je meedoen, maar heb je geen partner? Schrijf je dan toch in! Je wordt dan gekoppeld aan een ander. Inschrijven kan via jwpont@hotmail.com.

Niet Schrikken, het is een Update!

Uitgelicht

Het werd tijd voor een update van de gehele website, de site-versie liep ver achter, waardoor de website mankementen ging vertonen en niet meer bestand was tegen de “boze buitenwereld”. Niet alleen de WordPress versie is vernieuwd ook de plugins zijn ge-update. Hierdoor is de website er iets anders uit gaan zien. Daarentegen is er aan de indeling nagenoeg niets verandert en kunt u de vertrouwde informatie nog steeds vinden waar het altijd heeft gezeten.

Wat er wel verandert is, zijn de volgende zaken:

  • De site is veilig(er)! (inloggen met HTTPS)
  • De site is responsive, waardoor het beeld zich automatisch aanpast, aan het beeldscherm van het gebruikte apparaat. (PC, Mobiel, Tablet)
  • De editor mogelijkheden zijn toegenomen. (Block-based o.b.v. Gutenberg editor)
  • Contactformulieren met CAPTCHA ondertekening
  • AVG / GDPR integreert in WordPress
  • Maatregelen tegen SPAM Mails zijn toegenomen

Namens de TC, Hans van den Nieuwendijk

Nieuwe trainer Philip ten Hamm

Uitgelicht

FB_IMG_1532682193124 (2)Mijn naam is Philip ten Hamm. Ik ben een tennistrainer van 39 jaar jong met een A en B licentie en zal de lessen van Vincent over gaan nemen. Ik zal na de herfstvakantie beginnen en de lessen worden gegeven uit naam van I’m Tennis.

Mijn huidige niveau is enkel 3 en dubbel 3. Overigens speel ik zelf niet al te veel wedstrijden meer aangezien ik getrouwd ben met Nina met wie ik 2 kinderen heb, Mick van 6 en Evi van 8 jaar.

Mijn tennis passie is geboren op een klein clubje in Driebergen (Manger Cats) waar ik veel met mijn vader meeging naar de tennisbaan.

Lees verder

Snert toernooi

Uitgelicht

Het lijkt nog ver weg maar op zondag 17 november wordt weer het snert toernooi georganiseerd. Inschrijven als team van 2, de uiterste inschrijfdatum is woensdag 13 november.
Mocht je wel mee willen doen maar je bent vegetarisch of je houdt niet van erwtensoep, geef dit dan aan in het mededelingen veld. Dan regelen wij een alternatief.

Henk Olthof
Ton van den Berg