14 juli thuisblijvers toernooi Thema: Italië is gespeeld.

Op zondag 14 juli is er, onder ideale omstandigheden, voor de thuisblijvers, het thuisblijvers toernooi georganiseerd door de TC, met als thema: Italië.

De wedstrijden werden gespeeld vanaf 14:00 uur en gingen over 3 speelrondes van een uur. Er hadden zich (uiteindelijk) 26 leden opgegeven, alle leden hebben gespeeld in diverse wedstrijden tegen en met wisselende spelers. Door de vele wisselingen was het voor de organisatie moeilijk om één winnaar aan te wijzen, zodoende heeft een ieder aan het einde van de drie speelrondes, een gratis drankje aangeboden gekregen voor de geleverde prestaties en werden zij allen winnaar.

Het toernooi was weer succesvol mede dankzij de heerlijke catering en de prachtige thema aankleding van het park door het “Team Sandra van Dam“. De bardienst werd, als vanouds, weer ingevuld door Chris Miedema! Alle vrijwilligers héél veel dank hiervoor. Het geeft een goed gevoel dat er vrijwilligers binnen de vereniging zijn die zich hiervoor willen en kunnen inzetten. Dit geeft de TC ook energie om volgend jaar weer een thuisblijvers toernooi te organiseren, met als thema: SPANJE ! (wordt dit dan de laatste?…de deelnemers horende, zeker niet!)

Namens de TC,

Carlos en Hans