Contributie

Jaarlidmaatschap

Senioren: € 190,00
65 jaar en ouder: € 170,–
Junioren (tot het jaar waarin zij 18 worden) en studenten: € 95,00
Korting voor vrijwilligerswerk: € 30,00 (achteraf)

Nieuwe seniorleden betalen eerste 3 maanden geen contributie.

Voor junioren is het lidmaatschap het eerste jaar gratis. Er hoeft dan alleen maar voor het KNLTB-lidmaatschap betaald te worden.

Vrijwilligerskorting

Voor het verrichten van vrijwilligerswerk wordt (achteraf) een korting gegeven van € 30,00 per jaar

Wintertennis

Van 1 oktober tot 1 april.
Senioren: € 70,00 (inclusief € 10,- borg voor het pasje)
Junioren: € 45,00 (inclusief € 10,- borg voor het pasje)

Inschrijfgeld

Het (KNLTB-) inschrijfgeld is eenmalig €17,00

Opzeggen Lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap dient voor 1 december te gebeuren. Dit kan per brief of per mail aan Ingenitha Juffermans.

Nieuwe wet opzegging lidmaatschap In 2010 is een wetsvoorstel door de 1e kamer is aangenomen over stilzwijgende verlenging en opzegging van lidmaatschappen, abonnementen en andere overeenkomsten. Deze wet is 1 december 2011 in werking getreden. Deze nieuwe regelgeving geldt niet voor verenigingen. Volgens de nieuwe wet moeten verenigingen er wel voor zorgen dat leden eenvoudig kunnen nagaan op welke wijze zij hun lidmaatschap kunnen opzeggen. Verenigingen hebben alleen de verplichting hun leden te wijzen op de manier waarop het lidmaatschap kan worden beëindigd en voor welke datum. Als de vereniging een website of een ledenblad heeft dan moet de informatie over opzegging van het lidmaatschap op de hoofdpagina van de website of op één van de eerste drie pagina’s van het ledenblad worden gezet.