Bestuur

bestuur

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestuur en dagelijks bestuur met portefeuille :
1.   Voorzitter a.i. (PR en vrijwilligerscoördinatie): Marijke v.d. Bos
2.   Secretaris (website): Jolanda Bonnet
3.   2e secretaris (ICT en beveiliging): Hans v.d. Nieuwendijk
4.   Penningmeester (onderhoud en sponsors): Nanne Sluymer
5.   Algemeen Bestuurslid: Ingenitha Juffermans

Nanne Sluymer

Mijn naam is Nanne Sluymer en ik ben getrouwd met Annemieke. We hebben 2 dochters en een zoon en zeven kleinkinderen. Ik ben een geboren en getogen Sassemer en na een uitstapje van 25 jaar Rijnsburg sinds 1999 weer op het oude nest terug.
Maart 2016 werd mij gevraagd om Ruud als 2e penningmeester te gaan ondersteunen en sinds de ledenvergadering van 1 februari 2017 ben ik officieel bestuurslid en penningmeester.
Financiën is mij niet vreemd omdat ik altijd in die sector werkzaam ben geweest. Kort in het bedrijfsleven als assistent boekhouder maar langdurig als gemeenteambtenaar bij een afdeling financiën.
Ik ben sinds oktober 2013 lid van Overbos en dit tot volle tevredenheid. Voor mij voelt TV Overbos als een warm bad. Een vereniging waar saamhorigheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan en waar veel vrijwilligers ervoor zorg dragen dat de bar regelmatig bezet is en het tennispark er gelikt bij ligt. Ik heb zin in mijn nieuwe taak en hoop nog lang bij Overbos actief te zijn.

Jolanda Bonnet

Jolanda

Mijn naam is Jolanda Bonnet en ik ben sinds begin 2018 secretaris bij deze mooie vereniging. Ik ben eind 2015 met tennissen begonnen en was direct gepakt door dit leuke spel. Vooral de gezelligheid van de vereniging en de betrokkenheid van de leden spraken mij direct erg aan. Ik vind het belangrijk om een steentje bij te dragen en heb dan ook al diverse vrijwilligers-activiteiten gedaan (op school, achter de bar bij de voetbal, secretaris Kindervakantieweek) voordat ik bij Overbos kwam.

Net toen ik had aangegeven wel wat voor de vereniging te willen doen, werd ik benaderd door Nol voor de rol van secretaris.

Ik ben getrouwd met Dirk-Jan (ook lid bij de vereniging) en heb een dochter die ook tennist en een zoon. Mijn hobbies zijn lezen, puzzelen, skieën en theater. Daarnaast werk ik fulltime op het hoofdkantoor van Etos als consultant.

De kracht van onze vereniging is de gezelligheid en toegankelijkheid. Ik wil samen met het bestuur en de leden zorgen dat dit ook zo blijft en iedereen met plezier op de vereniging komt. Ik sta open voor vragen en verbeteringen dus schroom niet om me op te zoeken, want een leuke vereniging maak je met elkaar.

Marijke van den Bos

MarijkeMijn naam is Marijke van de Bos en ik ben naast 2e Voorzitter verantwoordelijk voor PR en vrijwilligerscoördinatie. Ik ben sinds 2003 lid van het bestuur in diverse hoedanigheden, secretaris, voorzitter Jeugdcommissie en nu PR en vrijwilligerscoördinatie.

Ik tennis vanaf mijn 20e en tot mijn verhuizing naar Warmond heb ik bij LTC Dem in Beverwijk getennist en ook deel uitgemaakt van het bestuur. Ik werk drie dagen per week als directiesecretaresse en mijn hobbies zijn tennissen, lezen, wandelen en gezellige dingen doen met ons gezin en ook met vriendinnen.

Ik vind het erg belangrijk om vrijwilligerswerk te doen. Daarom probeer ik ook op school mijn steentje bij te dragen en ben ik coördinator voor de KWF-collecte in Warmond en sta ik achter de bar bij de voetbal. Zo worden mijn dagen aardig gevuld.

Hans van den Nieuwendijk

HansvdNMijn naam is Hans van den Nieuwendijk, vaste partner van Roos van Leeuwen, vader van 2 prachtige volwassen zonen, opa en stief-opa. Ik heb gekozen om deel te nemen in het bestuur van TV Overbos om mijn “cluppie” te helpen met mijn inzet, kennis en ervaring. Ik hecht er veel waarde aan om hier samen met het gehele bestuur aan te werken, te communiceren en voor elkaar klaar te staan.

Ik heb een full time baan bij KPN als netwerk ontwerper van Mobiele diensten. Ik ben een enigszins nauwgezet persoon die beschikt over de nodige ambitie en energie om voortdurend te werken aan idealen vanuit plichtsbesef en ben daarin resultaatgericht. Ik onderhoud nauwe contacten met diverse mensen, ik kan zaken vanuit verschillende perspectieven benaderen en heb behoefte aan een zekere harmonie. Mocht het voorkomen dat ik toch een aanvaring met iemand heb, dan ben ik dat snel vergeten. Mijn onbevangen karakter zorgt ervoor dat ik andere mensen onbevooroordeeld tegemoet treed. Mijn omgeving kan regelmatig plezier beleven aan mijn innovatieve ingevingen. Ik heb veel ruimte nodig om mij creatief uit te leven.
Mijn kracht ligt in de omgang met mensen, ik word gewaardeerd om mijn teamgeest en communicatieve vaardigheden, maar ook om mijn ijver en energie waarmee ik dingen aanpak. Ik ben in vergelijking met andere personen zeer stressbestendig en beschik over de eigenschap om ook emotioneel zware situaties rationeel waar te nemen en te beoordelen. Kortom de volgende vier eigenschappen zijn op mij van toepassing, in willekeurige volgorde:    Sociaal, goede luisteraar, creatief en trouw.
Dus gebruik mijn eigenschappen om uw vragen, ideeën of anderszins omtrent onze vereniging, vorm te geven.

Onze Taken

Het bestuur is verantwoordelijk voor het vaststellen, uitdragen, uitvoeren, evalueren en zo nodig bijsturen van het beleid van de vereniging en is verantwoordelijk voor het functioneren van de diverse commissies en de onderlinge relatie en afstemming tussen de commissies. Ook heeft het bestuur een financiële verantwoordelijkheid. Deze is beperkt tot de activiteiten ontwikkeld vanuit het bestuur en de diverse commissies en worden verantwoord in de jaarlijkse balans/begroting.

Onze tennisvereniging kan zonder de inzet van leden niet functioneren. We zijn daar als leden gezamenlijk verantwoordelijk voor. De verantwoordelijkheid voor het functioneren van de vereniging ligt bij de algemene ledenvergadering, die voor de uitvoering van haar besluiten een bestuur heeft gekozen. Eenmaal per jaar legt het bestuur rekening en verantwoording af en presenteert voor het komend jaar het voorgenomen beleidsplan.