Technische commissie

Wat doen wij?
De Technische Commissie richt zich op alle tennis technische zaken binnen de vereniging. Denk daarbij aan de afspraken rond de tennislessen, de diverse competities en alle toernooien zoals het Warmond Open, het lente- en herfst toernooi en de clubkampioenschappen. Ook de contacten met de KNLTB lopen voor een groot deel via de TC.
Maak onderstaand nader kennis met de leden van de Technische Commissie en bekijk het evenementenschema.

Leden Technische Commissie

Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar tc @ tvoverbos.nl

Voorzitter: Carlos Perez
Secretaris: Hans van den Nieuwendijk
Penningmeester TC: Henk Olthof
Competitieleiding: Joyce van der Veer en Arnaud Blok
Mini league en single ladder Ton van den Berg
50+ evenementen: Vacature
Website: Hans van den Nieuwendijk en Ton van den Berg
Lid: Dennis Lodewijk
Club kampioenschappen: Vacature

Carlos Perez

.
.
.
.
.
.
.
.
.

 

Henk Olthof

Sinds mijn pensionering, na een intensief werkzaam leven bij ESTEC, is tennis mijn passie.
Binnen de TC houd ik mij bezig met de financiën en het racket trekken.
Ook draai ik bardiensten. De gezelligheid binnen de club is mijn drijfveer.
De wisselende partners op de vrijdagse racket- trekavonden ervaar ik als zeer stimulerend.

 

Ton van den Berg


Ik houd mij binnen de TC bezig met het up-to-date houden van de website, het versturen van TC nieuwsbrieven en het organiseren van de mini league en single ladder. Voor het onderhoud van de website heb ik regelmatig contact met Hans van den Nieuwendijk, Marijke v.d. Bos en Gerrit Leverland. Verder organiseer ik ook het thuisblijver toernooi in de zomer en het snert toernooi in de herfst en help ik mee met de clubkampioenschappen en het Teylingen toernooi als dat bij TV Overbos wordt gehouden.

Hans van den Nieuwendijk

Ik mag mij binnen de TC bezig houden met de technische kant (IT en ICT) van onze mooie vereniging. Ik draag inhoudelijk zorg voor de Website, de baanschema’s, de camera’s op het park en de informatiedisplay in de kantine. Ik ben nog altijd werkzaamheden bij KPN Mobiel. Ik ben geboren op 24 december 1956. Sinds 8-8-2014 officieel woonachtig in Warmond, samen met Roos van Leeuwen. Ik had het direct naar mijn zin bij de eerste kennismaking op de tennisvereniging. Hier wilde ik lid worden, fijne eerlijke mensen, goed clubgevoel, sportiviteit in alle opzichten! Voel mij er dan ook volledig thuis. Inmiddels heb ik mijn Vereniging Toernooi Leider-schap (VTL) behaald, zodat ik in het vervolg aan het organiseren en begeleiden van de tennistoernooien mijn steentje kan bijdragen. Ik hoop je te ontmoeten tijdens de bardienst of op de tennisbaan. Heb je (technische) vragen schroom niet om ze te stellen, wellicht heb ik een oplossing.

Dennis Lodewijk

Dennis LodewijkBinnen de TC help ik waar er handjes nodig zijn. Het kan zomaar zo zijn dat je mij tegen komt tijdens een dag-toernooi die ik organiseer of begeleid. Ik ben lid geworden bij TV Overbos doordat de eerste keer dat ik daar kwam het erg gezellig was. Hier kon ik toen lessen gaan volgen via de reeks van maak kennis met tennis. Daarna ben ik blijven hangen. Toen ik klein was heb ik al wel tennislessen gehad, hierdoor heb ik het weer snel kunnen oppakken.
In het dagelijks leven werk ik als technoloog banketbakker bij Zeelandia. Hier ontwikkel ik nieuwe en bestaande producten voor midden- en industriebakkerijen. Denk hierbij aan de vermindering van E-nummers in producten of een totaal nieuw product op de markt brengen.
Ik hoop je dan ook te ontmoeten tijdens een bardienst of op de baan tijdens een potje tennis.