Jeu de Boules

In Warmond is weer een jeu de boules club actief. Met veel plezier wordt er iedere week op de woensdag- en vrijdagochtend, aanvang 10.00 u, gespeeld op 4 banen gelegen bij tennisvereniging Overbos waar we een onderdeel van zijn. De tennisvereniging heeft een mooie, warme en gezellig ingerichte kantine waar wij ook gebruik van maken.
Een paar keer per jaar spelen we een onderling toernooi gevolgd door een gezamenlijke lunch.
Wilt u met leeftijdgenoten een leuke ochtend doorbrengen, schroom dan niet en meldt u aan bij jeu de boules club Overbos of kom vrijblijvend langs en speel een spelletje mee. Boules zijn aanwezig. Om 10.00 beginnen we.
Jeu de Boules Overbos
Herenweg 98
Warmond
Inlichtingen
josverkleij@casema.nl
a.kool1@ziggo.nl I

Jeu de boules-toernooi op 7 augustus

IMG_20190807_132320Op woensdag 7 augustus was de beurt aan de Jeu de Boules-tak van TVOverbos om een toernooi te spelen.
Ditmaal werd er gespeeld om de wisselbeker. Na een spannende wedstrijd mocht Els van Westerop de beker, die ze het afgelopen jaar trots op de schoorsteen had staan, aan Loes Groffie overhandigen.

Om die lege plek te vullen werd haar een oorkonde uitgereikt die bevestigde dat zij de wisselbeker een jaar in bezit heeft gehad.
Op de tweede plaats eindigde Loes Stevens en op de derde plaats Wil Stigter.
Na afloop werd er tijdens de lunch nog lang nagepraat. Het was weer een gezellig toernooi!

Frans Café op de banen van Overbos
Het Frans Café sloot donderdagavond 13 juni het seizoen 2018-2019 af met enkele wedstrijdjes petanque op de jeu-de-boulesbanen van tennisvereniging Overbos aan de Herenweg in Warmond. Het was voor de eerste keer en zeker voor herhaling vatbaar, was de conclusie van vrijwel alle deelnemers.

IMG-20190615-WA0001 IMG-20190615-WA0005

Toernooi en Officiële opening nieuwe Jeu de Boules-banen
De Jeu de Boules club bestond op 1 mei 2019 1 jaar en de twee nieuwe banen zijn in gebruik genomen. Reden voor een feestelijke ochtend met een toernooi voor de leden.
Iedereen is ingeschreven en na de koffie met gebak, aangeboden door de Seniorenvereniging afd Warmond, begeeft iedereen zich naar de banen die er perfect bij liggen.
Tijd voor een fotomoment. Onder applaus wordt de cheque van de Rabobank, één van de drie sponsors van de nieuwe banen, aangeboden aan penningmeester Nanne Sluymer. Naast de Rabobank heeft ook Fonds11818 en het Jacoba van Beierenfonds een bijdrage geleverd aan de financiering van de banen.
Nadat dit moment met de nodige foto`s is vereeuwigd begint iedereen met veel enthousiasme aan het toernooi. Na drie speelrondes komt uiteindelijk Wil Vergeer als winnares uit de bus. Zoals gebruikelijk wordt het toernooi afgesloten met een heerlijke lunch.
Nadat de toernooileider Aad Kool iedereen, maar vooral de vrijwilligers en de kok die de lunch hebben verzorgd, heeft bedankt, is deze zeer geslaagde ochtend afgesloten.

050119jeudeboulesrm2IMG_20190501_094828Wil Vergeer

Erwtensoep-ternooi op 30 januari 2019
De Warmondse Jeu de Boules club is het nieuwe jaar weer fris van start gegaan.

Al rijden  er minder treinen, stijgen er minder vliegtuigen op en staat er `s avonds een recordlengte file; de volgende ochtend zijn de banen in een wip sneeuwvrij gemaakt, komen de leden vol verwachting bij de baan aan en horen de wedstrijdleider vol trots zeggen: ”It giet oan”

Met zulk vertrouwen in de leden kan er dan ook midden in de winter een toernooi georganiseerd worden, al moet gezegd worden dat de beloofde erwtensoep van Elly en de broodjes, verzorgd door enthousiaste vrijwilligers, een fikse bijdrage aan dat vertrouwen waren. De winnares was wederom Els van Westerop, op de voet gevolgd door Jaap Sikking.

Nogmaals dank aan de spelers, Elly, de vrijwilligers van TV Overbos.  Samen hebben we er een spannende, leuke en gezellige ochtend van gemaakt.

Aad en Jos

N.B. Mocht er iemand op woensdag- of vrijdagochtend de geraniums zat zijn of wordt tennis toch te inspannend. U kunt zich nog altijd aanmelden.

2019 Erwtensoeptoernooi

2019 Erwtensoeptoernooi2

Jeu de Boule-toernooi 26 september 2018
Op woensdag 26 september 2018 is het eerste Jeu de Boule-toernooi georganiseerd bij Tennisvereniging Overbos in Warmond. Er hebben in totaal 25 mensen meegedaan en de winnares van het toernooi is Els van Westerop.

Naast de leden heeft ook een aantal niet-leden meegedaan. Na de wedstrijden is er een lunch geserveerd met een lekkere kop soep en wat broodjes.

Iedere woensdag-, vrijdagmorgen en zondagmiddag wordt in Warmond bij Tennisvereniging Overbos gespeeld. Vind je het leuk om eens mee te doen, kom dan gerust langs.

= = = = = = = = = = = = = = = = = =
Vanaf woensdag 4 april 2018 is de jeu de boules van start gegaan, op beide jeu de boules banen van TV Overbos.

Het voorlopige speelschema is:

Woensdagochtend van 10:00 – 12:00 uur
Vrijdagochtend van 10:00 – 12:00 uur

Zie een aantal leden in actie:

DSC_0318

DSC_0326