Mini-League ladders

Onze interne competitie bestaat uit 2 onderdelen, de mini league ladder (voor dubbels) en de single ladder. Wij spelen niet met een dynamisch maar met een poule systeem. Voor de mini league ladder geef je je op met een vaste partner voor de dames dubbel, heren dubbel of gemengd dubbel. Voor de single ladder schrijf je individueel in.

Single ladder
We hebben we de single ladder opnieuw opgestart. We verwachten van iedere deelnemer dat hij minimaal 1 wedstrijd per maand speelt. Een wedstrijd duurt 45 minuten en de games worden doorgeteld.

Mini league (dubbel) ladder
Per jaar spelen we 4 ronden, een ronde duurt circa 13 weken en er wordt gespeeld in poules van 5-7 teams. Winterleden kunnen meedoen in de herfstronde (oktober – december) en de winterronde (januari – maart). Van de teams wordt verwacht dat ze per ronde minimaal 1 wedstrijd spelen. Als je door drukte of een blessure niet kunt spelen dan mag je altijd een vervanger inzetten. De wedstrijden voor de mini league ladder duren 1 uur en de games worden doorgeteld. Na beëindiging van de ronde maken we de eindstand op en delen we de teams opnieuw in.

Verdere regels
Teams die geen enkele wedstrijd hebben gespeeld voor de mini league ladder worden niet ingedeeld voor de volgende ronde tenzij het team zich opnieuw inschrijft. Spelers die 3 maanden achtereen geen wedstrijd hebben gespeeld voor de single ladder worden uit de uitslagen geschrapt.
Uitslagen doorgeven via het briefje in het houten kistje in de kantine (links in het raam direct na de ingang). Of email de uitslag, bijvoorbeeld met dit Word-formulier, vul het formulier in en bewaar het formulier als .PDF en stuur de PDF, naar Ton van den Berg: [email protected]

Ook zin om mee te doen? Geef je op via een mailtje naar [email protected] 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 82060248

Tennisvereniging Overbos (KvK nr. 40446181)

Herenweg 98
2361EV Warmond

KVK-nummer

40446181