Buddy voor jou!

Je hebt belangstelling voor Tennis en eventueel de "Maak Kennis Met Tennis" gevolgd via onze vaste Tennispartner I'M TENNIS

Je bent of wil graag lid worden bij onze club, maar weet nog niet het hoe en wat op onze vereniging, geen probleem, je kan dan een beroep doen op EEN BUDDY VOOR JOU!

Dit is het buddy programma.

Sinds enkele jaren kent TV Overbos het buddy programma.

Dit houdt in dat je als nieuw lid, op eigen verzoek, gekoppeld kunt worden aan een buddy.

De buddy begeleidt een nieuw lid om ervoor te zorgen dat hij/zij zich in zeer korte tijd volledig thuis gaat voelen binnen onze club.

Een buddy kan bijvoorbeeld heel handig zijn als je nog geen mensen kent op de club en het lastig vindt om je aan zomaar aan te sluiten.

De buddy kan je ook prima wegwijs maken rondom het hele reilen en zeilen binnen de club, te denken valt aan het vrijwilligerswerk, de mini-league, de competitie, hoe reserveer ik een baan etc.

Op het inschrijfformulier staat vermeld dat je gebruik kunt maken van het buddy programma en dat je dan contact op kunt nemen met de buddy coördinator.

Misschien had je eerst nog je bedenkingen maar lijkt het je, na het lezen van dit stukje, toch wel handig om een buddy te hebben omdat het inburgeren niet echt soepel loopt. Aarzel dan niet en neem contact op met de buddy coördinator via de mail: [email protected]

Namens de buddy’s,

Marianne Sikking-van der Helm, coördinator    

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 82060248

Tennisvereniging Overbos (KvK nr. 40446181)

Herenweg 98
2361EV Warmond

KVK-nummer

40446181