Voor het eerst inloggen in de mobiele KNLTB.CLUB app.

02 oktober 2023


 1. Kijk het e-mailadres na
  Leden krijgen via het primaire e-mailadres dat bekend is bij de club, een uitnodiging voor het gebruik van de KNLTB ClubApp. In dit mailtje staan de gegevens, welke maximaal 24-uur geldig is, die het lid kan gebruiken om een wachtwoord in te stellen in de KNLTB ClubApp. Het is dus erg belangrijk dat het juiste e-mailadres van elk lid bekend is bij de club. Indien het lid zijn/haar e-mailadres wilt wijzigen dan kan hij/zij dat doen via de ledenadministrateur van de club. Let op! Ervaring leert dat het systeem minder goed reageert op @kpn/@planet e-mailadressen. Deze e-mailadressen komen soms in de spam-, reclame of nieuwsbrieven inbox (voor spam zie het punt hieronder). Indien het lid een ander type e-mailadres heeft, of het is gewijzigd, dan kan de ledenadministrateur ([email protected]) deze ook wijzigen in KNLTB.Club en op deze manier het lid een verzoek voor een nieuw wachtwoord(reset) toesturen.

 2. Heb geduld en check je spam- en reclame inbox via je webmail (!)
  Krijg je geen mail binnen na het resetten van je wachtwoord in de KNLTB ClubApp? Heb even geduld. Het kan soms wel 5 minuten duren voordat je wachtwoord binnenkomt. Daarnaast horen we heel vaak dat het wachtwoord in jouw spam-box of reclame-box binnenkomt. Check deze twee inboxen dan ook altijd even! Let op: Veel personen gebruiken hun mailboxen via een geconfigureerde omgeving in plaats van via de webversie. De geconfigureerde omgeving van je mailbox toont meestal niet zowel de spam- als de reclame mailbox. Check je spam en reclame inbox daarom via de webversie. Bijvoorbeeld: via https://webmail.telfort.nl/mail/main of https://webmail.kpnmail.nl/mail/logon.asp.

 3. Gebruik de juiste gegevens
  In de KNLTB ClubApp kun je inloggen via je bondsnummer of clubnummer.
  -  Let op: gedurende de maand mei zijn er bondsnummer wijzigingen doorgevoerd voor leden met een dubbel bondsnummer. Op maandag 11 mei hebben de desbetreffende personen hierover de mail "Belangrijke informatie over jouw bondsnummer'' gehad met het juiste bondsnummer om in te loggen in de KNLTB ClubApp. Check deze graag indien het inloggen bij jou niet lukt.
  - Jouw wachtwoord van de KNLTB ClubApp hoeft niet hetzelfde te zijn als die van jouw MijnKNLTB.
  - Ook belangrijk: het clubnummer is niet het verenigingsnummer! (32441). Clubnummers (ookwel: clublidnummers) zijn alleen voor leden die geen bondslid zijn. De meeste leden zijn dit wel en dienen daarom in te loggen met hun bondsnummer. Je kunt je bondsnummer op je ledenpas vinden.

 4. Zorg dat het juiste type lidnummer gebruikt wordt om in te loggen
  Indien je de 'Reset mijn wachtwoord' optie in de KNLTB ClubApp gebruikt, check dan altijd even of deze ingesteld staat op 'Clubnr.' (clublidnummer indien je geen bondslid bent) of 'Bondsnr.' (bondsnummer van je ledenpas).

Nieuwscategorieën Hulp-instructie(s)


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen