Toernooi en Officiële opening nieuwe Jeu de Boules-banen

De Jeu de Boules club bestond op 1 mei 2019 1 jaar en de twee nieuwe banen zijn in gebruik genomen. Reden voor een feestelijke ochtend met een toernooi voor de leden.
Iedereen is ingeschreven en na de koffie met gebak, aangeboden door de Seniorenvereniging afd. Warmond, begeeft iedereen zich naar de banen die er perfect bij liggen.
Tijd voor een fotomoment. Onder applaus wordt de cheque van de Rabobank, één van de drie sponsors van de nieuwe banen, aangeboden aan penningmeester Nanne Sluymer. Naast de Rabobank heeft ook Fonds11818 en het Jacoba van Beierenfonds een bijdrage geleverd aan de financiering van de banen.
Nadat dit moment met de nodige foto`s is vereeuwigd begint iedereen met veel enthousiasme aan het toernooi. Na drie speelrondes komt uiteindelijk Wil Vergeer als winnares uit de bus. Zoals gebruikelijk wordt het toernooi afgesloten met een heerlijke lunch.
Nadat de toernooileider Aad Kool iedereen, maar vooral de vrijwilligers en de kok die de lunch hebben verzorgd, heeft bedankt, is deze zeer geslaagde ochtend afgesloten.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 82060248

Tennisvereniging Overbos (KvK nr. 40446181)

Herenweg 98
2361EV Warmond

KVK-nummer

40446181