Lidmaatschap

                    

Wilt u ook lid worden van onze vereniging en 365 dagen per jaar een balletje buiten kunnen slaan? Of bent u al lid van een andere tennisvereniging en wilt u bij ons winterlid worden? Of wilt u in de zomermaanden (juni, juli, augustus) een balletje slaan ?

Dan kunnen wij uw vragen beantwoorden! U kunt onder lidmaatschap naar het sub-menu: Contributie, hier staan alle prijzen genoemd. Ook voor de introducé, die samen met een actief lid, een potje tennis gaat spelen!

Is uw belangstelling gewekt? Dan kunt u zich aanmelden door op deze  knop, rechtsboven op de start-pagina (Home) te klikken, of op deze link: "Lid worden?" en heten wij u van harte welkom!

Tevens bieden wij in samenwerking met I'M Tennis een tennis beleving aan, indien u nog nooit serieus aan tennis hebt gedaan:

Maak Kennis met Tennis (MKMT) in samenwerking met I’M TENNIS

Vind je het leuk om eens te proberen of je tennis leuk vindt en wil je daarna lid worden?
We hebben een leuke actie:
5 lessen voor EUR 50,– (senioren) of EUR 45,– (junioren, incl. eigen racketje).
In de periode dat je les hebt, mag je ook vrij spelen.
De lessen worden gepland als er minimaal 3 inschrijvingen zijn.
Opgeven kan hier via  I’M TENNIS.
Om vrij te spelen in de periode dat je les hebt, is een tijdelijke pas noodzakelijk.
De tijdelijke pas kan je via het inschrijfformulier aanvragen, onder vermelding MKMT  en met de startdatum dat de lessen starten.

Soorten lidmaatschap die wij aanbieden:

TV Overbos heeft diverse soorten lidmaatschappen. Naast jaarleden hebben we zomer- / winterleden en donateurs. In de maanden juni, juli en augustus (m.u.v. de Warmond Open) is er een zomerarrangement mogelijk.
Jaarleden mogen het hele jaar spelen en mogen stemmen op de ALV (alleen senioren en senioren 65+). Daarnaast mogen zij meedoen aan alle activiteiten, inclusief diverse soorten competities (KNLTB-lidmaatschap) en de clubkampioenschappen.

Winterleden mogen alleen spelen in het winter seizoen en kunnen niet deelnemen aan de competitie, m.u.v. de RWBC winter competitie.
Donateurs spelen in het geheel niet (meer), maar dragen onze vereniging wel een warm hart toe. Zij kunnen wel deelnemen aan niet tennis gerelateerde activiteiten, zoals klaverjasmiddagen, de vrijwilligersavond en de nieuwjaarsborrel.
Het zomerarrangement staat spelen alleen toe in de maanden juni, juli en augustus, deelname aan KNLTB toernooien is met dit arrangement ook niet mogelijk.

Tennislessen

De tennislessen worden gegeven door I’M TENNIS. Amy van der Linden, Roos Engelaar, Andy v.d. Zwet, Philip ten Hamme en Just de Bruine zijn de vaste trainers voor T.V. Overbos. Meer informatie over de les mogelijkheden, de tarieven en aanmelden voor de tennislessen vindt U op de pagina van I’M TENNIS.

Opzeggen Lidmaatschap

Het opzeggen van het jaarlidmaatschap dient voor 1 december van het voorafgaande jaar te gebeuren. Dit kan per brief of per e-mail naar [email protected] . (Zie voor het postadres de contactpagina.)

Winterleden ontvangen voor de start van het nieuwe winterseizoen een e-mail met daarin het bedrag aan contributie wat overgemaakt moet worden als men wederom een seizoen winterlid wil zijn. U hoeft dus niet op te zeggen, al stellen wij het wel op prijs als U ons even laat weten dat U geen winterlid meer wilt zijn. Dit voorkomt ook dat U op de hoogte gehouden wordt van de activiteiten van onze vereniging.

Nieuwe wet opzegging lidmaatschap

In 2010 is een wetsvoorstel door de 1e kamer is aangenomen over stilzwijgende verlenging en opzegging van lidmaatschappen, abonnementen en andere overeenkomsten. Deze wet is 1 december 2011 in werking getreden. Deze nieuwe regelgeving geldt niet voor verenigingen. Volgens de nieuwe wet moeten verenigingen er wel voor zorgen dat leden eenvoudig kunnen nagaan op welke wijze zij hun lidmaatschap kunnen opzeggen. Verenigingen hebben alleen de verplichting hun leden te wijzen op de manier waarop het lidmaatschap kan worden beëindigd en voor welke datum. Als de vereniging een website of een ledenblad heeft dan moet de informatie over opzegging van het lidmaatschap op de hoofdpagina van de website of op één van de eerste drie pagina’s van het ledenblad worden gezet.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 82060248

Tennisvereniging Overbos (KvK nr. 40446181)

Herenweg 98
2361EV Warmond

KVK-nummer

40446181