Tennisvereniging Overbos

Bij tennisvereniging T.V. Overbos staat sfeer, je goed voelen en lekker tennissen voorop. Wij zijn een actieve vereniging, voor jong en oud, waar iedereen kan groeien in zijn spel en zijn prestaties kan leveren op hem of haar niveau. De vereniging is 22-4-1978 opgericht door een aantal enthousiastelingen en sindsdien uitgegroeid tot een vereniging met een kleine 400 leden. Een groot aantal van onze leden is al lid vanaf het eerste uur.

Het tennispark ligt op een unieke locatie in Warmond, tussen de bomen en aan de rand van het dorp. In 2012 zijn de 6 gravelbanen vervangen door moderne Pro Bounce all-weather banen. Hierdoor kan er in principe 365 dagen per jaar buiten worden getennist. Mede hierdoor is het aantal leden fors gestegen en is er in 2014 een 7e baan bijgekomen. Verder beschikt T.V. Overbos over een splinternieuw clubhuis (2017), een overdekt terras en een zonneterras wat in 2014 flink vergroot is.

T.V. Overbos is er voor jong en ouder. Ook, omdat, wie de jeugd heeft, de toekomst heeft, ontwikkelen wij, met name voor deze categorie, steeds meer activiteiten. De sfeer binnen de club is transparant en informeel. Tennis is belangrijk en leden hebben zeker de sportieve ambities hun beste tennis te laten zien, maar minstens zo belangrijk is de gezelligheid erom heen. Na de wedstrijd even ontspannen en napraten onder het genot van een drankje. Nieuwe leden voelen zich dan ook snel thuis en ervaren de saamhorigheid en de gezelligheid als een warme deken. We kunnen nog steeds nieuwe leden ontvangen…

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 82060248

Tennisvereniging Overbos (KvK nr. 40446181)

Herenweg 98
2361EV Warmond

KVK-nummer

40446181